Zomerprogramma Feijenoord 2020

24 juli 2020
De zomer is begonnen, en hoe! Er is namelijk de hele zomer van alles te doen in de verschillende wijken van het gebied Feijenoord. Voor elke leeftijd is er wel wat leuks te beleven.

Kinderen t/m 12 jaar

Voor kinderen t/m 12 jaar organiseren wij in en om onze Huizen van de Wijk allerlei leuke en leerzame activiteiten in de 6 weken zomervakantie. Dit doen wij in samenwerking met Zomercampus010. Kinderen maken kennis met hockey, gamen en taekwondo, schilderen, kostuums maken, circusacts en nog veel meer. Ook komen er docenten langs om de kinderen wat bij te spijkeren zodat ze na de zomer weer klaar zijn om naar school te gaan. Het mooie is dat de activiteiten zoveel mogelijk georganiseerd worden met organisaties uit de wijk, bekende gezichten voor ouders en kinderen.

U kunt uw kind nog aanmelden voor het Zomercampus010 programma. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina of ga direct naar Zomercampus010

Hr Zomer Campus010 APH 4032

Jeugd vanaf 12 jaar

Ook voor de wat grotere kinderen is er van alles te doen in de wijken deze zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de FIFA E-sport Summer Edition die elke donderdagavond in het Huis van de Wijk ’t Klooster wordt georganiseerd? Lekker gamen met een slice pizza erbij! Of leuke voetbaltoernooitjes op Kop van Zuid, Noordereiland, Bloemhof en Afrikaanderwijk? Of ben je nog geen 15, kom dan leuke clinics volgen in Vreewijk bij het 2Cool4School programma! Met dansen, handbal, boksen, sport en spel, hockey, honkbal, kickboksen, yoga en bootcamp.

Houd de wijkagenda op deze website en de Facebook pagina de komende tijd in de gaten om te zien wat er voor jou te beleven is.

Foto flyer esports

Volwassenen

Niet alleen kinderen kunnen bij ons terecht deze zomer. In de wijken organiseren we met onze partners hele mooie activiteiten voor volwassenen:

Wereldvakantie-avonden:
bij het Theehuis in de Afrikaanderparkt waar u zo gratis kunt aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Met muziek en voor kinderen een springkussen en pannakooi. Meld u wel even van te voren aan via opgeven via 010-4231616 of mechtermeijer@stichtinghumanitas.nl.

Zomerconcerten op de binnenplaats van de Hillevliet:
Met een multicultureel programma. Zondag 9 augustus een optreden van Het Groot Niet Te Vermijden-showorkest. Aangevuld met de muzikale talenten van wijkbewoners Waldin Kroes en Bert Nicodem. Zondag 16 augustus "Los Galentes'en "Met Constance: Latin, Cuban, Caraïbisch. Entree gratis. Drankjes betaalbaar. Aanmelden bij Leo

Plusactiviteiten
voor wijkbewoners die graag op vaste momenten andere wijkbewoners ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer. Voor een praatje, kop koffie/thee, spel, iets creatiefs. Meer informatie? Bel Willeke (06 13070421)

Ook in andere wijken worden leuke avonden georganiseerd. Kijk hiervoor op wijkagenda.

En natuurlijk kunt u de hele zomer – en erna – ook met allerlei vragen bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een brief of formulier? Of heeft u hulp nodig bij geldzaken of bij het zoeken van werk? Bel dan ons gratis nummer 0800-4002090. Wij kijken welke hulp mogelijk is. En verwijzen u naar het goede loket op onze Infopleinen.

Image1 1

Verder lezen

Meer nieuws
Bewegen en leren met Zomercampus010

Afgelopen maandag 20 juli gingen de deuren van een aantal van onze Huizen van de Wijk open voor kinderen (tm 12 jaar) in het gebied Feijenoord die zich hebben aangemeld voor Zomercampus010. Humanitas is partner van Zomercampus010 voor dit gebied.

Dochter én moeder trots op Zwemdiploma-A!

Dit is Silvyane en haar dochter. Deze week haalden ze beiden hun A-zwemdiploma. Silvyane:’ Via Humanitas was het voor jongeren tot 18 jaar mogelijk gratis zwemlessen te volgen en hiervoor heb ik mijn dochter opgegeven.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden