Home

Paaskeitjes zoeken
Noordereiland
19 maart 2021

Wat zijn die kinderen zo vlak voor Pasen op het Noordereiland aan het doen? Het lijkt wel of ze iets zoeken? Klopt! Die kinderen zijn naarstig op zoek naar PaasKeitjes.

U weer zien stemt ons vrolijk!
Noordereiland
17 maart 2021

De meeste Huizen van de Wijk krijgen 15, 16 en vooral 17 maart veel bezoekers binnen. Wat fijn dat dan veel wijkbewoners de drempel weer overstappen, na een jaar waarin alle Huizen vrijwel gesloten waren vanwege de coronamaatregelen. Deze keer betreft het echter een uitzondering. De Huizen van de Wijk zijn die dagen in gebruik als stembureau voor de Tweede Kamer verkiezingen.

Oliebollen voor de buren
Noordereiland
8 januari 2021

Bewoners, Humanitas en de Spar sloegen op Oudejaarsdag op het Noordereiland de handen ineen om oliebollen te bakken voor 75-plussers.

Herfstvakantie-activiteiten op het Noordereiland
Noordereiland
19 oktober 2020

In de herfstvakantie is er voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van alles te doen op het Noordereiland. House of Esports, YOU talent én Humanitas zorgen voor een leuk en informatief programma. En deelname is helemaal gratis.

Eerste mooie 2 weken van Zomercampus010 in Feijenoord
Noordereiland
31 juli 2020

De afgelopen 2 weken waren er dagelijks ruim 80 kinderen uit Feijenoord en Kop van Zuid die zichtbaar genoten van de Zomercampus010 op de locatie de Dam in Feijenoord.

Vrolijke noot op Noordereiland
Noordereiland
9 juni 2020

Maurice en Tijmen brengen vrolijkheid bij het Prins Frederikplein tijdens de BalkonParade op Noordereiland. Met gitaar, viool en eigen stemgeluid, laten zij de bewoners genieten onder een stralende zon.

Huizen van de wijk

Huis van de Wijk Aan de kade

Meer informatie

Adres

Prins Hendrikkade 89
3071 KL Rotterdam

Telefoon

06 - 16 71 68 59

Ruimtes te huur

Bekijk alle ruimtes

Er is ruimte voor uw initiatieven. Bekijk welke ruimte u graag zou willen gebruiken en bel of mail om de ruimte te reserveren.

Ontmoetingsruimte

Huis van de Wijk Aan de kade

60 m², max. 25 personen

Reserveer per email Bel 06 - 16 71 68 59

Activiteitenruimte

Huis van de Wijk Aan de kade

60 m², max. 25 personen

Reserveer per email Bel 06 - 16 71 68 59

Onze wijkraad

De inwoners van Noordereiland worden vertegenwoordigd door wijkraad Noordereiland. Deze bestaat uit vijf bewoners van de wijk. Zij zijn de ogen en oren van het gebied voor het stadsbestuur en hun vergaderingen zijn openbaar.

Meer over de wijkraad
Bekijk de vergaderagenda
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden