Home

Oliebollen voor de buren
Noordereiland
8 januari 2021

Bewoners, Humanitas en de Spar sloegen op Oudejaarsdag op het Noordereiland de handen ineen om oliebollen te bakken voor 75-plussers.

Herfstvakantie-activiteiten op het Noordereiland
Noordereiland
19 oktober 2020

In de herfstvakantie is er voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van alles te doen op het Noordereiland. House of Esports, YOU talent én Humanitas zorgen voor een leuk en informatief programma. En deelname is helemaal gratis.

Eerste mooie 2 weken van Zomercampus010 in Feijenoord
Noordereiland
31 juli 2020

De afgelopen 2 weken waren er dagelijks ruim 80 kinderen uit Feijenoord en Kop van Zuid die zichtbaar genoten van de Zomercampus010 op de locatie de Dam in Feijenoord.

Vrolijke noot op Noordereiland
Noordereiland
9 juni 2020

Maurice en Tijmen brengen vrolijkheid bij het Prins Frederikplein tijdens de BalkonParade op Noordereiland. Met gitaar, viool en eigen stemgeluid, laten zij de bewoners genieten onder een stralende zon.

Een nieuw initiatief: De Eilandwinkel
Noordereiland
20 mei 2020

Als kind reed Annette regelmatig met haar ouders langs het Noordereiland. 'Supermooi, dat eiland met al die grote bomen, hier wil ik later best wel wonen’, dacht zij toen.. Inmiddels geniet ze alweer ruim 30 jaar van haar woning op het Noordereiland.

Samen in beweging met Arthyra
Noordereiland
4 mei 2020

Samen in Beweging met Arthyra, is een reeks korte filmpjes met oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. Arthyra neemt je mee, doet voor en legt de oefeningen uit.

Huizen van de wijk

Huis van de Wijk Aan de kade

Meer informatie

Adres

Prins Hendrikkade 89
3071 KL Rotterdam

Telefoon

06 - 16 71 68 59

Ruimtes te huur

Bekijk alle ruimtes

Er is ruimte voor uw initiatieven. Bekijk welke ruimte u graag zou willen gebruiken en bel of mail om de ruimte te reserveren.

Ontmoetingsruimte

Huis van de Wijk Aan de kade

60 m², max. 25 personen

Reserveer per email Bel 06 - 16 71 68 59

Activiteitenruimte

Huis van de Wijk Aan de kade

60 m², max. 25 personen

Reserveer per email Bel 06 - 16 71 68 59

Onze wijkraad

De inwoners van Noordereiland worden vertegenwoordigd door wijkraad Noordereiland. Deze bestaat uit vijf bewoners van de wijk. Zij zijn de ogen en oren van het gebied voor het stadsbestuur en hun vergaderingen zijn openbaar.

Meer over de wijkraad
Bekijk de vergaderagenda
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden