Home

Eerste mooie 2 weken van Zomercampus010 in Feijenoord
Noordereiland
31 juli 2020

De afgelopen 2 weken waren er dagelijks ruim 80 kinderen uit Feijenoord en Kop van Zuid die zichtbaar genoten van de Zomercampus010 op de locatie de Dam in Feijenoord.

Vrolijke noot op Noordereiland
Noordereiland
9 juni 2020

Maurice en Tijmen brengen vrolijkheid bij het Prins Frederikplein tijdens de BalkonParade op Noordereiland. Met gitaar, viool en eigen stemgeluid, laten zij de bewoners genieten onder een stralende zon.

Een nieuw initiatief: De Eilandwinkel
Noordereiland
20 mei 2020

Als kind reed Annette regelmatig met haar ouders langs het Noordereiland. 'Supermooi, dat eiland met al die grote bomen, hier wil ik later best wel wonen’, dacht zij toen.. Inmiddels geniet ze alweer ruim 30 jaar van haar woning op het Noordereiland.

Samen in beweging met Arthyra
Noordereiland
4 mei 2020

Samen in Beweging met Arthyra, is een reeks korte filmpjes met oefeningen die je gewoon thuis kunt doen. Arthyra neemt je mee, doet voor en legt de oefeningen uit.

Ellen vertelt: "iets doen voor een ander geeft goed gevoel"
Noordereiland
18 april 2020

Ellen meldde zich bij Humanitas toen de oproep kwam om iets te doen voor een buurtgenoot. Ze woont op het Noordereiland met haar vriend en twee katten. Ze vertelt dat ze door het vrijwilligerswerk haar wijk beter leert kennen.

Van Huiskamer naar een heus Huis van de Wijk
Noordereiland
3 oktober 2019

Een mooi vooruitzicht voor de bewoners op het Noordereiland. Door te verhuizen naar een grotere locatie kunnen we straks meer activiteiten tegelijkertijd in het Huis van de Wijk mogelijk maken.

Huizen van de wijk

Huis van de Wijk Noordereiland

Meer informatie

Adres

Prins Hendrikkade 89
3071 KL Rotterdam

Telefoon

06 - 16 71 68 59

Ruimtes te huur

Bekijk alle ruimtes

Er is ruimte voor uw initiatieven. Bekijk welke ruimte u graag zou willen gebruiken en bel of mail om de ruimte te reserveren.

Onze wijkraad

De inwoners van Noordereiland worden vertegenwoordigd door wijkraad Noordereiland. Deze bestaat uit vijf bewoners van de wijk. Zij zijn de ogen en oren van het gebied voor het stadsbestuur en hun vergaderingen zijn openbaar.

Meer over de wijkraad
Bekijk de vergaderagenda
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden