Herfstvakantie-activiteiten op het Noordereiland

19 oktober 2020
In de herfstvakantie is er voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van alles te doen op het Noordereiland. House of Esports, YOU talent én Humanitas zorgen voor een leuk en informatief programma. En deelname is helemaal gratis.

Wat gaan we doen?

De kinderen gaan met leeftijdgenoten, en onder toeziend oog van ervaren begeleiders en docenten, 3 dagen in de week allerlei leuke, afwisselende activiteiten doen. Zo wordt er onder andere gekookt en geknutseld met de jongste deelnemers en een bootcamp en een Playstation toernooi georganiseerd voor de jongeren. Ook word je ‘technisch’ uitgedaagd en eindigt de vakantie met een disco!

Wanneer is dit?

Woensdag 21 oktober (13:00 - 16:00 uur)

Donderdag 22 oktober (13:00 - 16:00 uur)

Vrijdag 23 oktober (13:00 - 16.00 uur)

Waar?

Huis van de Wijk Aan De Kade. Prins Hendrikkade 89 op het Noordereiland.


Doe je mee?!

Fantastisch! Ga naar de Agenda voor een blik op de activiteiten, neem contact op voor meer informatie of schrijf je direct in! We zien je aan de (knutsel)tafel, achter de Playstation of op de dansvloer!

Verder lezen

Meer nieuws
Eerste mooie 2 weken van Zomercampus010 in Feijenoord

De afgelopen 2 weken waren er dagelijks ruim 80 kinderen uit Feijenoord en Kop van Zuid die zichtbaar genoten van de Zomercampus010 op de locatie de Dam in Feijenoord.

Vrolijke noot op Noordereiland

Maurice en Tijmen brengen vrolijkheid bij het Prins Frederikplein tijdens de BalkonParade op Noordereiland. Met gitaar, viool en eigen stemgeluid, laten zij de bewoners genieten onder een stralende zon.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden