Van Huiskamer naar een heus Huis van de Wijk

3 oktober 2019
Een mooi vooruitzicht voor de bewoners op het Noordereiland. Door te verhuizen naar een grotere locatie kunnen we straks meer activiteiten tegelijkertijd in het Huis van de Wijk mogelijk maken. De huidige locatie aan het Burgemeester Hoffmanplein 22 is te klein geworden, vooral omdat er maar één activiteit tegelijk kan plaatsvinden.

De toekomstige locatie (Prins Hendrikkade 89) ligt aan de kade en is maar liefst drie keer groter dan de huidige Huiskamer. Naast dat er meerdere activiteiten op hetzelfde moment plaats kunnen vinden kunnen bewoners en organisaties uit de wijk er ook vergaderen, flexwerken of een workshop organiseren. Het belangrijkste is dat we straks 5 dagen in de week open kunnen zijn, zodat buurtbewoners altijd kunnen binnenlopen voor een kop koffie, een praatje of een vraag. Het streven is om het nieuwe Huis van de Wijk voor het eind van het jaar te openen.

Bewoners van het Noordereiland kunnen nu al ideeën voorstellen voor nieuwe activiteiten. Ook hulp bij de verbouwing is welkom.

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Noordereiland Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Foto: Jan van der Ploeg

Verder lezen

Meer nieuws
Recordpoging stoepkrijten op Noordereiland

Tijdens de zomervakantie vond op het Noordereiland recordpoging plaats.

In gesprek over thema’s voor ouderen - Checkpoint Ouder worden

Elke twee maanden organiseert Humanitas Checkpoint Ouder worden een informatiemiddag voor ouderen over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden