Open het HUIS

25 oktober 2021
Wat heerlijk dat er 'zomaar' een flink aantal bezoekers terecht konden. Donderdag 14 oktober in het Huis van de Wijk Aan de kade, op het Noordereiland. Eindelijk was er gelegenheid om daar eens goed rond te kijken en te horen of zien wat voor activiteiten daar gedaan kunnen worden.

De bezoekers konden ook kennis maken met de medewerkers en vrijwilligers. Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd: er was een welkomst 'spoom', gezonde en iets minder gezonde hapjes en buiten stond een mini poffertjeskraam.

Aan de kinderen was ook gedacht, ze konden zich laten schminken of een vlecht in het haar laten draaien.

Deze opening was ook de vuurdoop van de Eilandwinkel, een kleine VVV-balie waar informatie, boeken, flyers en eilandsouvenirs verkrijgbaar zijn.

Een langverwachte en mooie start van hopelijk een Huis vol levendigheid met een prominente rol in de wijk. Gefeliciteerd, eilanders!

Verder lezen

Meer nieuws
Paaskeitjes zoeken

Wat zijn die kinderen zo vlak voor Pasen op het Noordereiland aan het doen? Het lijkt wel of ze iets zoeken? Klopt! Die kinderen zijn naarstig op zoek naar PaasKeitjes.

U weer zien stemt ons vrolijk!

De meeste Huizen van de Wijk krijgen 15, 16 en vooral 17 maart veel bezoekers binnen. Wat fijn dat dan veel wijkbewoners de drempel weer overstappen, na een jaar waarin alle Huizen vrijwel gesloten waren vanwege de coronamaatregelen. Deze keer betreft het echter een uitzondering. De Huizen van de Wijk zijn die dagen in gebruik als stembureau voor de Tweede Kamer verkiezingen.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden