U weer zien stemt ons vrolijk!

17 maart 2021
De meeste Huizen van de Wijk krijgen 15, 16 en vooral 17 maart veel bezoekers binnen. Wat fijn dat dan veel wijkbewoners de drempel weer overstappen, na een jaar waarin alle Huizen vrijwel gesloten waren vanwege de coronamaatregelen. Deze keer betreft het echter een uitzondering. De Huizen van de Wijk zijn die dagen in gebruik als stembureau voor de Tweede Kamer verkiezingen.

Voorjaarsbedankje

De medewerkers van Humanitas zijn blij dat ze dit keer bewoners in hun Huis mogen ontvangen ook al is het maar van korte duur. Daarom geven zij iedere bezoeker een bosje narcissen. Als steuntje in de rug voor de afgelopen periode. Als bedankje voor het geduld van de afgelopen maanden. Maar ook een waardering voor de vele helpende handen die kwetsbare wijkbewoners ondersteund hebben. Met de wens dat komend voorjaar in het nieuwe normaal iedereen elkaar weer volop kan ontmoeten in het Huis van de Wijk!

Aan de kade

Het Huis van de Wijk Aan de kade (op het Noordereiland) werd in het voorjaar van 2020 opgeleverd, maar moest na enkele weken vanwege de lockdown alweer haar deuren sluiten. Van een officiële opening is het tot op heden nooit gekomen. Maar als woensdag 17 maart de wijkbewoners even op bezoek komen om te stemmen krijgen zij van beheerder Gina Schooneveld een bosje narcissen aangereikt. Met een kaartje eraan: ‘Komt u nog eens terug? Als we weer open zijn.’

Verder lezen

Meer nieuws
Oliebollen voor de buren

Bewoners, Humanitas en de Spar sloegen op Oudejaarsdag op het Noordereiland de handen ineen om oliebollen te bakken voor 75-plussers.

Herfstvakantie-activiteiten op het Noordereiland

In de herfstvakantie is er voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van alles te doen op het Noordereiland. House of Esports, YOU talent én Humanitas zorgen voor een leuk en informatief programma. En deelname is helemaal gratis.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden