Vacature P010 Coach

Sinds 1 januari 2018 is Stichting Humanitas verantwoordelijk voor de welzijnsopdracht in Rotterdam Feijenoord. Het gebied Feijenoord telt +70.000 inwoners. Onze opdracht is het gebied structureel beter te maken.

Een onderdeel van de opdracht is dat Humanitas een algemeen coördinerende rol speelt in de wijk. Dit houdt in dat wij moeten zorgen voor een goede samenwerking tussen alle verschillende organisaties en bewoners in de wijk. Dit is een enorme uitdaging! Iedereen heeft hart voor de zaak, maar ook iedereen heeft een eigen visie. Dat vraagt om inzicht en het lef hebben om over de lijn van de inhoud stappen.

Wat ga jij doen?

Als 'P010 Coach' ga je aan de slag met bewoners die door Gemeente Rotterdam zijn aangemeld voor een tegenprestatie. De bewoners die worden aangemeld hebben allen een bijstandsuitkering. Een tegenprestatie kan zijn vrijwilligerswerk, mantelzorg, taalcursus of werken aan persoonlijke problemen (denk daarbij aan schulden of gezondheid). Door regelmatig in gesprek te gaan met de bewoners ontdek je welke activiteit bij een bewoner past. Je registreert de voortgang van het traject nauwkeurig en denkt mee over de verdere aanpak.

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant hbo-diploma of bent nog in opleiding, het liefst in de richting van Social Work.
 • Je bent woonachtig in een van de wijken Bloemhof, Hillesluis, Feijenoord, Afrikaanderwijk, Kop van Zuid, Noordereiland of Katendrecht.
 • Je bent ongeveer 8 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en kan goed zelfstandig werken waarbij je graag initiatief neemt. Je vindt het leuk om respectvol met diverse culturen en bevolkingsgroepen in gesprek te gaan.

Dit bieden wij

 • Het betreft een tijdelijke aanstelling, start op korte termijn.
 • Een enthousiast team met ervaren collega’s van wie je veel kunt leren!
 • Je werkuren zijn flexibel in te vullen.
 • Een werkplek dicht bij je huis, thuiswerken is niet mogelijk.
 • Je krijgt een laptop en telefoon in bruikleen.
 • Een salarisniveau salaris waarbij je wordt ingeschaald volgens CAO Sociaal Werk. Je hebt ook recht op vakantie dagen, vakantie geld, een dertiende maand en pensioen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar werkenbijwelzijn@stichtinghumanitas.nl

Heb je vragen? Bel dan met Somaya (06 - 45 08 04 77) of met Wilma (06 - 33 37 21 14)

Andere initiatieven

Meer initiatieven
Taal leren voor de volgende stap

Elke wijkbewoner verdient dezelfde kansen! Taal is daarin een belangrijke schakel. Als je de Nederlandse taal goed spreekt en schrijft, heb je meer kans op werk, kan je beter met de dokter praten, begrijp je brieven en formulieren beter en is het makkelijker om op de computer te werken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden