Sportvereniging Atomium'61

Sportvereniging Atomium’61 zit alweer heel wat jaartjes aan de Sparrendaal 91. Menig Vreewijker heeft daar kennis gemaakt met de mooie snelle balsport Handbal. Iedereen vanaf 5 jaar kan meedoen.

Zelfs buurtbewoners die geen lid zijn mogen gebruik maken van het sportterrein. Er staan doeltjes, basketbalpalen en er zijn outdoor fitness apparaten. Naast handballen hebben we namelijk ook een aantal andere recreatiesporten.

Sport assortiment

Nordic Walking, het Seniorensportuurtje, Koersballen, Zuid in Beweging, Tennis, Stuiterballen (peutergym) en Superballers (kleutersport) zijn sportactiviteiten die er de laatste jaren bij zijn gekomen. Dus echt iedereen kan bij ons terecht. Ook voor volwassenen met een verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenletsel, is er een sportuurtje: het G-Kombi-fit.

Wat willen we bereiken

Zoals iedereen weet is sport niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de geest. Wij willen zoveel mogelijk wijkbewoners de kans geven om op een leuke manier in beweging te blijven. Onze vereniging werkt namelijk ook aan het sociale netwerk tussen de leden en vrijwilligers.

Hoe kunt u meedoen

Wilt u ook gaan sporten? Dan bent u altijd welkom om een proeflesje te nemen. Langskomen om de sfeer te proeven kan ook altijd. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar recreatiesportatomium61@gmail.com of bel 06 - 48 23 05 85. Bent u verzekerd via VGZ? Dan kunt u via het preventiebudget 16 weken gratis komen kennismaken met het Seniorensportuurtje of Zuid in Beweging.

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Mensen die zich inzetten voor een sportief Vreewijk. Er is altijd wat te doen op de vereniging. Zoals training geven, het terrein bijhouden of in de kantine staan. Wilt u ook onderdeel zijn van ons initiatief? Stuur dan een mailtje naar recreatiesportatomium61@gmail.com .

Corona

Op dit moment zijn er een aantal maatregelen waar we ons aan moeten houden. Gelukkig kunnen een aantal dingen wel doorgaan. Dat zijn:

  • De trainingen van de handballers t/m de A-jeugd gaan door.
  • Nordic Walking
  • Het Seniorensportuurtje
  • Zuid in beweging
  • Stuiterballen (peutergym)
  • Superballers (kleutergym)

Partners

Organisaties waar wij mee samenwerken zijn:

AccentAvondschool
Humanitas
Samen1inFeijenoord
School Sport Vereniging
Rotterdam SportSupport


Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden