2cool4school zomerprogrammering 2020

27 juli 2020
De komende weken is er voor kinderen t/m 14 jaar van alles te doen hier in ons eigen Vreewijk. Ze hoeven zich dus niet te vervelen deze vakantie. Ouders kunnen hun kind namelijk opgeven voor 1, 2 of zelfs 3 weken leuke dingen doen met 2cool4school. En deelname is helemaal gratis!

Wat gaan we doen?
De kinderen gaan met leeftijdsgenootjes en onder toeziend oog van de begeleiders van Stichting Humanitas en sport en cultuur docenten, gedurende 3 dagen in de week (dinsdag – woensdag – donderdag) allerlei leuke, afwisselende clinics doen. Zo zijn er clinics dansen, handbal, boksen, sport en spel, hockey, honkbal, kickboksen, yoga en bootcamp. Maar we beginnen de dag met de jongste kinderen niet voordat we met elkaar een ontbijt hebben gehad! En ook wordt de lunch wordt gezorgd.

Wanneer is dit?

4, 5 en 6 augustus (9.30 - 15.00 uur)
11, 12 en 13 augustus (9.30 - 15.00 uur)
18, 19 en 20 augustus (9.30 - 15.00 uur)

Het ontbijt en de clinics vinden allemaal plaats op Sportpark Atomium ’61, Sparrendaal 91, 3075 ZK Rotterdam. Op deze locatie zorgen wij ervoor dat kinderen en ouders de mogelijkheid hebben om de handen te desinfecteren en houden we de 1,5 meter afstand in lijn met de richtlijnen om verspreiding van Corona te voorkomen.

Voor wie is dit?
Het 2cool4school zomerprogramma is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 14 jaar.

Wie geeft de clinics?
De clinics worden verzorgd door de volgende aanbieders:

Vreewijk logobalk

Aanmelden en meer informatie
Meld uw kind aan via Hatim Boulhriri op 06 42 56 94 61 of via 2cool4schoolvreewijk@gmail.com

Verder lezen

Meer nieuws
De lekkerste broodjes kip kerrie

Al vier jaar lang kookt onze kok Anthony op de dinsdag, woensdag en donderdag de sterren uit de hemel, zo op uw bord.

Plusactiviteiten weer van start!

Wat was het weer heerlijk om elkaar te zien! En wat gezellig om bij te praten! De Plusclub Vreewijk startte op 2 juli met koffie en gebak. En had grote lol toen iedereen een mondkapje kreeg aangeboden van Humanitas.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden