Meezingen en stamppot in Vreewijk!

5 oktober 2019
De 55+ dag Huis van de Wijk De Brink in Vreewijk is goed bezocht. Naast de lekkere stamppot die werd geserveerd konden aanwezigen gezellig meezingen met zanger Ed. Er werd gegeten, gezongen en genoten. Er was zelfs een polonaise!

De opkomst tijdens de 55+ dag was hoog en de sfeer was prettig. Dat was al reden genoeg voor een geslaagde dag in Huis van de Wijk De Brink. Alsof dat niet genoeg was kon je een uur lang meezingen met de vrolijke liederen van zanger Ed. Daarnaast zorgde de heerlijk geserveerde stamppot alvast voor wat winterse sferen. Het was een onvergetelijke dag voor de aanwezigen. Wil je de sfeer proeven? Klik hier voor de video.

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Vreewijk Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk!

Verder lezen

Meer nieuws
De Landbouwbuurt in Vreewijk - Tour d'Achterpad

Humanitas heeft met woningcorporatie Havensteder het voortouw genomen om samen met de stadsmarinier, politie, handhaving en Gemeente Rotterdam de problematiek rondom de Landbouwbuurt in Vreewijk aan te pakken.

Open Keuken in Vreewijk is open!

Schuif je gezellig aan? Onze kok Anthony kookt voor ieder wat wils. Of het nou Hollandse pot, bami of het de heerlijke roti van de populaire roti-avond is.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden