De lekkerste broodjes kip kerrie

17 juli 2020
De lekkerste broodjes kip kerrie, onverslaanbaar lekkere roti? Al vier jaar lang kookt onze kok Anthony op de dinsdag, woensdag en donderdag de sterren uit de hemel, zo op uw bord.

Anthony wist van jongs af aan wat hij wilde worden, kok. Na een gedegen opleiding en een reis langs de beste keukens van de stad, is hij dus neergestreken in huis van de wijk de Brink. Hier vond hij het plezier terug om te koken voor mensen. "als je ziet hoe mensen met smaak zitten te eten, dan maakt mij dat blij".

De complimenten die hij krijgt voor zijn betaalbare en lekkere maaltijden vervult hem met trots. Koken in een buurthuis is eigenlijk leuker dan in een restaurant. Het vriendelijke en directe contact met de mensen maakt dat hij hier eigenlijk nooit meer weg wil. Naast de Surinaamse klassiekers kookt hij het liefst eerlijke Hollandse maaltijden. Die afwisseling maakt het leuk, zegt hij.

Wilt u ook een keer komen proeven van Anthony zijn heerlijk maaltijden, reserveer dan via: 010-419 5100

Verder lezen

Meer nieuws
Plusactiviteiten weer van start!

Wat was het weer heerlijk om elkaar te zien! En wat gezellig om bij te praten! De Plusclub Vreewijk startte op 2 juli met koffie en gebak. En had grote lol toen iedereen een mondkapje kreeg aangeboden van Humanitas.

Netwerkpartners Vreewijk sterker door Coronacrisis

Vlak na het uitbreken van de coronacrisis heeft Humanitas een telefonische hulplijn in het leven geroepen. Iedereen met vragen over boodschappen, financien of behoefte aan informatie of een praatje kon hier gebruik van maken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden