Een heerlijke muzikale middag in de Brink

2 november 2021
Fijn was het 23 oktober in de Brink. Dankzij vereende krachten heeft de Senioren Ouderen Denktank Vreewijk een heerlijke muzikale middag weten te organiseren. In de Brink ontstond het plan om weer eens een leuke middag te organiseren voor de senioren in de wijk.

“Er was na de corona-periode een enorme behoefte om elkaar te ontmoeten en aan een ouderwets gezellig samenzijn” volgens Will en Frida. De muziek werd verzorgd door onder andere de groep Gouwe Ouwe. En dat werd gewaardeerd! Vanaf de eerste klanken werd er aardig gedanst. Na deze energieke medley van liedjes uit voornamelijk de jaren '60, werd de middag afgesloten met een shantykoor. De wijkraad Vreewijk, leef je uit foundation, Humanitas, Stichting de Tijdmachine en Trefpunt Vreewijk hebben de krachten gebundeld en deze middag samen mogelijk gemaakt.

Heeft u de afgelopen editie gemist? En wilt u er de volgende keer bij zijn? Dat kan. Op donderdag 11 november 2021 van 14.30 - 16.30 uur bent u van harte welkom in het Witte Paard (Groenezoom 245, Rotterdam). Een kaartje kunt u reserveren via 06 - 38 01 98 42 (bereikbaar op maandag en donderdag tussen 9:00 –12:00 uur)

Verder lezen

Meer nieuws
WIJ010 – kickboksen in de buitenlucht

Het zal niemand ontgaan zijn, maar deze zomer kon de jeugd deelnemen aan leuke, sportieve en leerzame activiteiten. Georganiseerd in alle wijken van Feijenoord. Onder de noemer ‘WIJ010’ is een scala aan activiteiten aangeboden in de huizen van de wijk of op pleinen. Zoals basketballen, voetballen, e-gamen, skaten, leren acteren, theater- of circusles.

Koken in de vakantie

Zoals elke zomer wordt er weer van alles georganiseerd. Het vakantieprogramma zit vol met activeiten zoals; Real life games, basketbal, freerunnen en ook koken! Team Vreewijk van Humanitas heeft het er druk mee, want het blijkt een groot succes.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden