Koken in de vakantie

19 augustus 2021
Zoals elke zomer wordt er weer van alles georganiseerd. Het vakantieprogramma zit vol met activeiten zoals; Real life games, basketbal, freerunnen en ook koken! Team Vreewijk van Humanitas heeft het er druk mee, want het blijkt een groot succes.

TV Zuid wilde dit succes met eigen ogen zien en kwam 18 augustus langs in Huis van de Wijk De Brink om te filmen. Die dag stond er andijvie stamppot op het menu. De kinderen die naar deze workshop komen, leren hier over gezond eten en over eten in de verschillende culturen. Maar het is vooral heel gezellig, zoals je in de video kunt zien!

'Het is belangrijk om kinderen van jongs af aan over gezonde voeding te leren.' Volgens Shana, jeugdcoach in de wijk, is gezonde voeding een groot onderdeel van een gezonde leefstijl. Bij sommige kinderen is koken zelfs een hobby geworden. Hoe mooi is het dat we daar aan mogen bijdragen!

Verder lezen

Meer nieuws
Jongeren van Startmotor trekken zich het lot van ouderen in Vreewijk aan

De Startmotor, in Vreewijk, wil Rotterdamse jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 27 jaar een betaalbaar alternatief bieden op de oververhitte woningmarkt. Humanitas ging een samenwerking met ze aan om eenzame ouderen een bezoekje te brengen.

Rachel dopt haar eigen boontjes

Rachel Spaans mag zich sinds kort coördinator / beheerder noemen van Het Bouwhuis in Vreewijk. Een mooie afronding van een moeilijke periode, waarin ze vanwege privé omstandigheden zonder werk samen met haar zoon kwam wonen in een nieuwe omgeving. Wat doe je dan om een beetje te wennen?

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden