Leeszaal Vreewijk bezorgt thuis

20 april 2020
Sinds 2015 is de Leeszaal in Vreewijk een begrip. Je kunt er terecht voor een bak koffie een praatje en natuurlijk het lezen van een boek. Maar ook de leeszaal moest vier weken geleden de deuren sluiten.

Maar de vrijwilligers van de leeszaal kwamen natuurlijk in actie. Op verzoek komen ze boeken bezorgen bij je thuis. Hoe ze dat gaan doen? Met een 'boekenbestelbon'! Ja kan aangeven wat je leuk vindt, een Roman, Thriller of Kinderboek. Twee boeken per keer. De boeken krijg je in de brievenbus, of voor de deur als het boek te dik is.

Ze hebben nu nog geen idee hoe groot de vraag gaat zijn, vandaar dat er een indeling is gemaakt: eerst bedienen ze de senioren, dan de jeugd en daarna de rest.

Mailen kan ook naar info@leeszaalvreewijk.nl met elke boekenvraag, omdat ze zoals ze zelf zeggen, effe niet te moeilijk doen!

Meer info op de Facebookpagina van de Leeszaal.

Verder lezen

Meer nieuws
Movisie: samenwerking met partners prachtig voorbeeld

Movisie-adviseur Els Hofman schrijft over de aanpak van Humanitas en samenwerking met partners in de wijken. Dit is een prachtig voorbeeld van het recept in de snelkookpan van Humanitas en haar partners.

Zo vergeten ze de 'Plus-club' niet!

Zo vergeten ze de Plusclub niet! Met dat idee heeft Frieda uit Vreewijk een leuk paascadeautje gebracht naar de vaste leden van de plus-club. En daar bleef niet niet bij....

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden