Nog meer (Pleinen) Programma in Vreewijk!

31 maart 2021
Het barst van de activiteiten op de pleinen in Vreewijk. Elke dag is er op het plein bij De Akkers (Duimdrop) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar van alles te doen. Sport & spel bijvoorbeeld. Of freerunning, voetbal en dans.

Nog meer activiteiten

Vanaf maandag 12 april t/m woensdag 19 mei wordt het Pleinen Programma uitgebreid met een nieuwe locatie. Het plein bij Atomium 61. Daar worden speciale sportactiviteiten georganiseerd voor kinderen van 10 tot 14 jaar.

  • Elke maandag van 15.30 tot 17.00 – Kickboksen
  • Elke woensdag van 14.00 tot 15.30 - Basketbal

Deze activiteiten worden aangeboden samen met Team Solo, Buro Rise en Free to move. Jeugdcoaches Angelo en Chantelle begeleiden het pleinprogramma en zijn elke dag aanwezig.

Meedoen?!

Kijk direct in de agenda wat er voor je te doen is bij De Akkers of Atomium 61. Aanmelden en meer info kan bij Angelo Granger via 06 12 53 90 99 of via de mail. agranger@stichtinghumanitas.nl. We zien je op de pleinen!

Verder lezen

Meer nieuws
De Brinkkast, er voor niets weer piekfijn uitzien

Ook in Vreewijk hebben mensen het financieel zwaar en soms moeite om rond te komen. In deze tijden, waarin de kledingwinkels ook nog gesloten zijn, is het fijn om een plek in je eigen buurt te hebben waar je kleding kunt uitzoeken. Kosteloos. Dat is De Brinkkast.

De Boodschappendienst, een uitkomst in Vreewijk

Veel ouderen kunnen of durven niet naar de supermarkt vanwege het coronavirus. Dan is een boodschappen-bezorgservice ideaal. Maar wat als je als oudere geen internet hebt? Of de bezorgdiensten van de supermarkten snel volgeboekt zijn? Daar heeft Humanitas, in samenwerking met lokale supermarkt MCD, iets op gevonden. De Boodschappendienst.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden