Open Keuken in Vreewijk is open!

5 september 2019
In Huis van de Wijk De Brink kan je al langer terecht voor lekker en gezond eten. Op de mooie dinsdag- en donderdagavonden gezellig aanschuiven voor een smakelijke warme maaltijd. Op woensdagmiddagen voor een goede lunch.

We hebben leuk nieuws! Het restaurant heeft een opknapbeurt gehad, de tafels een likje verf en daarnaast zijn er nieuwe schorten en sloven voor alle keukenpersoneel aangeschaft. Wij zijn er dus helemaal klaar voor! Ook hebben we er samen voor gekozen om onder een nieuwe naam verder te gaan. Want bij een nieuw jasje hoort ook een mooie naam. Ben je er klaar voor? Vanaf vandaag serveren we onze maaltijden en lunch onder de naam “Open Keuken De Brink”.

Schuif je gezellig aan? Onze kok Anthony kookt voor ieder wat wils. Of het nou Hollandse pot, bami of het de heerlijke roti van de populaire roti-avond is. Leuk feitje is dat Anthony uit het gebied komt en de mensen kent. Wie kent hem niet? De afgelopen tijd heeft hij hard gewerkt om door te kunnen stromen naar betaald werk na zijn leer-werktraject. En hij blijft hard doorwerken om zijn kansen te vergroten. Wie weet staat hij straks naast sterren chef-koks Herman den Blijker of Ron Blaauw te koken. Alles is mogelijk!

Wij vinden het belangrijk dat er mogelijkheden worden aangeboden voor een betaalbare gezonde maaltijd voor wie dan ook. Samen met lokale partners zorgen wij er op deze manier voor dat er meerdere momenten zijn waar iedereen samen en gezond kan eten en drinken. Wil je keertje komen eten in Open Keuken de Brink? Dat kan! Voor het minimale bedrag van €5,- schuif je al aan voor een maaltijd inclusief toetje en koffie/thee. Dit kan op dins- en donderdagen tussen 16.30 en 18.00 uur voor de maaltijd en op woensdagen om 12.30 uur kan je lekker komen lunchen.

We hebben al heel veel aanmeldingen dus daarom moet je je plekje nog even reserveren.

De “Open Keuken De Brink” is een samenwerking tussen Stichting Humanitas, Stichting Leeszaal, Atomium 61 en Vishandel Vreewijk.

Eet smakelijk! Bon appetit! Guten Appetit! Enjoy!

-----------------------------------------------------------------------------

Waar: Huis van de Wijk De Brink, Dreef 71

Wanneer: Dinsdagen en donderdagen tussen 16.30 en 18.00 uur. Woensdagen om 12.30 uur

Kosten: €5,- p.p.

Wat moet ik weten: Lekker eten & gezelligheid

Verder lezen

Meer nieuws
Creavondschool “sokken breien met Wolgeluk”

Samen gezellig de avond aan elkaar breien onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers. Schrijf je nu in!

De Brink heeft een nieuw terras

Met steeds meer warmer wordende zomerdagen in aantocht is een mooi en comfortabel terras zeker geen overbodige luxe. Sinds kort heeft het Huis van de Wijk De Brink een fantastisch nieuw terras.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden