Sport en Cultuurclub Vreewijk al 150 deelnemers

28 september 2020
Voor de kinderen van basisschool de Akkers in Vreewijk is het schooljaar nog maar net gestart, maar nu al staat hen iets heel leuks te wachten. Na een start in de wijken Feijenoord, Hillesluis en Bloemhof, start ook in Vreewijk de Sport en Cultuurclub. Dit betekent dat kinderen kunnen gaan dansen, toneelspelen, freerunnen, techniekles en huiswerkbegeleiding gaan krijgen.

De Sport en Cultuurclub brengt de activiteiten van organisaties die ze in Vreewijk goed kennen samen. Dit zijn onder andere Freetomove, SKVR, Bureau Rise en Cammarata. Daarom kunnen kinderen kiezen uit een heel gevarieerd aanbod. In februari konden kinderen al heel even proeven aan een aantal activiteiten maar door Corona werd dit al snel stopgezet. Des te fijner dat we nu door kunnen.

De ouders en kinderen stonden alweer te trappelen om mee te doen. Al meer dan 150 inschrijvingen zijn inmiddels binnen.

Humanitas is dit initiatief gestart om kinderen en volwassenen op een veilige en leuke manier te laten werken aan hun talenten en hun zelfvertrouwen verder te ontwikkelen. We werken samen met scholen die meedoen aan de verlengde leertijd en heel veel lokale en stedelijke partners die de wijk kennen en een kei zijn in hun vakgebied. Meer weten? Klik hier

Verder lezen

Meer nieuws
De Brink blijft nog even dicht

Helaas hebben we moeten besluiten de Brink langer dicht te houden, tot in ieder geval maandag 28 september.

Vreewijk 2cool4school vakantieprogramma

De komende weken is er voor kinderen t/m 14 jaar van alles te doen hier in ons eigen Vreewijk. Ze hoeven zich dus niet te vervelen deze vakantie. Ouders kunnen hun kind namelijk opgeven voor 1, 2 of zelfs 3 weken leuke dingen doen met 2cool4school. En deelname is helemaal gratis!

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden