Kick-off Sport en Cultuur Club Vreewijk

5 februari 2020
Vandaag was het zover! De aftrap van de derde Sport en Cultuur Club in het gebied Feijenoord werd door bijna 120 kinderen uit Vreewijk als spectaculair ervaren. Na een denderende start in de wijken Feijenoord en Hillesluis was het deze keer de beurt aan het prachtige Vreewijk.

Samen met lokale aanbieders van sport, kunst en cultuur en basisschool De Akkers is de Sport en Cultuur Club Vreewijk in het leven geroepen. Kinderen van de basisschool De Akkers kunnen vanaf nu genieten van een breed aanbod aan activiteiten. Van freerunnen tot muziek en van basketbal en dans tot gamen in de maatschappij. Kinderen doen op basis van hun interesses mee aan de activiteiten. (Klik hier voor het volledige programma)

Ouders kunnen hun kind(eren) inschrijven via een app die hiervoor ingezet wordt. Kinderen en hun ouders worden op deze manier ook op de hoogte gehouden van alle clubactiviteiten.

Naast al het sport- en cultuuraanbod zorgt de club ook voor onderwijsondersteuning, algemene culturele vorming en gezond eten. De club doet dit in nauwe aansluiting op de ambities van het Nationaal Programma Zuid.

De blijdschap en vele mooie reacties van de kinderen tijdens de kick-off waren fantastisch om mee te maken. De blije reacties zorgen voor nog meer energie. Als club zijn wij er helemaal klaar voor!

Sport en Cultuur Club Vreewijk is een samenwerking van basisschool De Akkers, Stichting Humanitas, Stichting Culturele Educatie Charlois, Suave Global, Rotterdamse Onderwijs Academie, House of Esports, Jeugdtheater Hofplein, Free to Move, Cure+ en Bureau Rise.

Volg je ons al op Facebook? Volg en like Vreewijk Daagt Je Uit om op de hoogte te blijven van nieuws uit de wijk! Daar staat ook een leuke video van deze mooie dag!

Verder lezen

Meer nieuws
Meezingen en stamppot in Vreewijk!

Volle bak en één en al gezelligheid in Huis van de Wijk De Brink in Vreewijk op 55+ dag. Gezellig meezingen met Ed en lekker aan de stamppot.

De Landbouwbuurt in Vreewijk - Tour d'Achterpad

Humanitas heeft met woningcorporatie Havensteder het voortouw genomen om samen met de stadsmarinier, politie, handhaving en Gemeente Rotterdam de problematiek rondom de Landbouwbuurt in Vreewijk aan te pakken.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden