Zo vergeten ze de 'Plus-club' niet!

14 april 2020

Dit verhaal gaat over Frieda. Frieda woont in Vreewijk en ging voor de corona-crisis uitbrak elke week naar de Plus-club. Samen met andere bewoners in de wijk deden ze leuke dingen samen. Maar dat kan natuurlijk nu even niet. Om de vaste deelnemers van de Plusclub te herinneren aan de leuke wekelijkse uitjes, heeft Frieda een paascadeautje bij ze langs gebracht. Zo vergeten ze de Plusclub niet! Maar daar bleef het niet bij. Geïnspireerd door dit leuke idee hebben andere 'Pluscluppers' dit overgenomen. Zo zijn er maar liefst 125 narcissen met de hulp van vrijwilligers ingepakt en met een kaartje bezorgd. Bij bewoners die normaal wekelijks de deur uit gaan voor activiteiten met het plus-keurmerk. En waarom de plus-clubs zo populair zijn?...

- Er is altijd een leuke gastvrouw of heer die de mensen welkom heet en er is voor vragen .

- Er zijn verschillende activiteiten, voor mannen en vrouwen, dus je kunt kiezen wat je leuk lijkt.

- Elke maand wordt er iets speciaals gedaan. Bijvoorbeeld ervaringen delen met een Virtual Reality bril op je neus, of samen herinneringen ophalen na een Rotterdamse film.

Plusclubs zijn er voor iedereen die andere mensen willen ontmoeten in hun eigen wijk.

Verder lezen

Meer nieuws
Kick-off Sport en Cultuur Club Vreewijk

Vandaag was het zover! De aftrap van de derde Sport en Cultuur Club in het gebied Feijenoord werd door bijna 120 kinderen uit Vreewijk als spectaculair ervaren. Sport en Cultuur Club Vreewijk is van start!

Meezingen en stamppot in Vreewijk!

Volle bak en één en al gezelligheid in Huis van de Wijk De Brink in Vreewijk op 55+ dag. Gezellig meezingen met Ed en lekker aan de stamppot.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden